Saturday, April 12, 2014

Ensimmäistä kertaa Zarassa!

Kävin eilen elämäni ensimmäisen kerran Zarassa!
Kyllä, ihmeellistä...itse kuulin liikkestä varmaan vasta pari vuotta sitten, vaikka nyt sen historiaa lueskellessa se näyttää olevan vuosikymmeniä vanha.



Aluksi ei ollut mitään mielenkiintoa käydä siellä koska luulin Zaran olevan vähän kuin H&M tai Forever21, super halpaa ja surkeaa laatua. Sittemmin olen lukenut Zaran tuotteista paljon, lähinnä eurooppalaisista ja suomalasista blogeista. Eräs ystäväni oli Zarassa töissä ja kovasti vakuutteli kuinka mahtavaa kampetta sieltä saa.

Silti kesti näin kauan ennen kuin jaksoin innostua menemään kauppaan asti, osa syynä varmaan se etten juuri käy ostarissa ellei ole pakko.

Täytyy sanoa että olin vähän pettynyt, ehkä olin luonut tässä kahden vuoden aikana tosi suuret odotukset itselleni että millainen sen paikan pitäs olla. Vaatteet oli kivoja kyllä, suuri osa minusta todella kalliita...ja näin useamman tuotteen roikkuvan hengarissa joissa näkyi jo valmiiksi pieni reikä tai kaks...Ja missä oli alennus rekki?????

Noh, kaiken valituksen jälkeen ostin kuites jotain.


Ja lähinnä sen takia että topin hintalapussa oli vielä 19 EURON tarra ja luulin näin sen olevan 19 dollaria. Olivat unohtaneet laittaa siihen oikean $29 hinnan. En sitten kassalla kehdannut alkaa vatvomaan, vaan tuhlasin sen reilut kolme kymppiä (verot) ja lähdin kassin kans miettien että palautan paidan.



Taidan kuitenkin pitää topin, se on tosi kiva perus paita ja sopii hyvin monen kanssa.
Ja ei tee mieli lähteä ostariin uudelleen! 









No comments:

Post a Comment